REFERENSER

"Jag känner Jessica sedan sju år både som klient och nu senast som både coachkollega och utbildningskollega. ”Du kan inte hjälpa andra komma längre än du kommit med dig själv”, är en sanning jag tror starkt på. Jessica har förmåga att leda sig själv i självkännedom och har kommit lång.

Hennes äkthet, förtroendeskapande personlighet, humanistiska värdegrund, kompetens och långa breda erfarenhet gör henne till en person jag beundrar och tror kommer att tillföra mycket varhelst hon får uppdrag.

En till en, stora personalgrupper, konsult- och utbildningsuppdrag – ingetdera är främmande för Jessica. Ett stort varmt lycka till med dina obegränsade möjligheter och din framtid."

 

/Birgitta Keller, Keller Coach AB, CPCC och PCC-coach och utbildare

klassisk inredning

Sylvass kompetens

"Jessica har en fantastisk kombination av sylvass kompetens och stort hjärta. Hennes förmåga att lyssna in behovet hos andra och skapa resultat utifrån det är det jag uppskattar mest.

 

Jag hade Jessica som min mentor när jag började min tjänst som chef inom detaljhandeln och Jessica stöttade mig både i stora som små beslut.

 

Jag rekommenderar varmt Jessica till dig som utveckla dig själv, dina medarbetare eller ditt företag och nå till nästa nivå."
 

/Åsa, Chef inom detaljhandeln

© 2021 Hillholm Coaching & Consulting All rights reserved.

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Spotify - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln